Facebook
Youtube

Zásady ochrany osobních údajů

Ve společnosti GLENCORE, producentovi olejů LUKANA, velmi dbáme na ochranu osobních údajů. Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů pro web lukana.cz a dozvíte se, jak s nimi nakládáme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili nebo měli jakékoliv dotazy, kontaktujte nás.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je:
Glencore Agriculture Czech s.r.o.
Sídlo: Žukovova 1658/27A, 400 03 Ústí nad Labem
IČO: 24148032, DIČ: CZ24148032
Telefon: +420 416 916 000
E-mail: info@lukana.cz

Účely zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pro následující důvody a účely:

  • Bezchybné fungování našich webových stránek
  • Zlepšení kvality našich služeb a vývoje nových
  • Statistika a analýza provozu webových stránek
  • Zodpovězení vašeho dotazu z kontaktního formuláře a dalších forem komunikace
  • Zobrazování pouze reklam na základě vašich zájmů včetně remarketingu
  • Získání výhry v soutěžích námi organizovaných a jejich doručení výhercům
  • Zasílání obchodních sdělení včetně nabídky produktů a služeb třetích stran
  • Předání údajů orgánům dozoru, pokud to vyžaduje právní povinnost

Zpracovatelé/příjemci osobních údajů

Pokud je to nutné, osobní údaje jsou zpracovávána těmito zpracovateli/příjemci, našimi pečlivě vybranými partnery, u nichž jsou údaje v bezpečí:

  • Společnosti zajišťující provoz webu
  • Společnosti zajišťující úpravy webu
  • Společnosti tvořící obsah webu a jiných webových prezentací LUKANA, včetně sociálních sítí (marketingové agentury)
  • Společnosti provozující soutěže pro správce osobních údajů
  • Společnosti poskytující právní služby
  • Společnosti zabývající se internetovým marketingem a reklamou
  • Společnosti technicky zajišťující zasílání e-mailových sdělení
  • Společnosti provozující sociální sítě

Technická a organizační opatření k zajištění bezpečnosti osobních údajů

GLENCORE jako správce údajů i naši partneři jako zpracovatelé údajů provádíme vhodná technická a organizační opatření k zajištění odpovídající úrovně zabezpečení dle platných nařízení.

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu nezbytně nutnou vzhledem k účelu zpracování a dodržujeme lhůty dle platných nařízení. Služby třetích stran mají svá vlastní nastavení lhůt uchování osobních údajů.

Údaje zpracovávané během návštěvy webové stránky

Cookies vlastní
Pro umožnění provozu a usnadnění používání našich webových stránek používáme soubory cookies, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Rozdělujeme tři typy vlastních cookies:

Nezbytné cookies
Tyto cookies jsou bezpodmínečně nutné pro fungování webových stránek a souhlas uživatele s těmito cookies není vyžadován. Bez těchto cookies nebudou některé základní funkce webových stránek možné.

Výkonnostní cookies
Tyto cookies shromažďují anonymní informace o navštívených stránkách, jako informace o navštívených oblastech, času stráveném na webu či výskytu chybových hlášení. Otevřením webových stránek dáváte souhlas s umístěním těchto cookies ve vašem zařízení. Tyto cookies neshromažďují identifikační údaje o uživateli, všechny informace jsou agregované a tedy anonymní. Tyto cookies se používají pouze ke zlepšení fungování webových stránek.

Funkční cookies
Tyto cookies si pamatují vaše volby (jazyk, oblast, uživatelské jméno, velikost fontu atd.) a na základě toho zlepšují váš uživatelský komfort a funkcionalitu při užití webových stránek. Otevřením webových stránek dáváte souhlas s umístěním těchto cookies ve vašem zařízení.

Odmítnutí přijímání cookies
Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se cookies.

Cookies třetích stran
Následující služby třetích stran si můžou ukládat vlastní cookies:

Facebook pixel
Tyto webové stránky využívají Facebook Pixel pro měření a analýzu provozu na webu a pro remarketingovou funkci "Custom Audiences" umožňující na základě vaší návštěvy v následujících 6 měsících zobrazovat zájmově orientované reklamy přes platformu Facebook Ads. Pokud jste zaregistrováni u služby Facebook, může společnost Facebook Vaši návštěvu přidružit k Vašemu účtu. I pokud nejste u společnosti Facebook zaregistrováni nebo jste se nezalogovali, je možné, že Facebook obdrží a uloží Vaši IP adresu a jiné identifikující údaje. Tuto funkci lze vypnout v nastavení Facebooku: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_

Google Analytics
Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. Údaje se zpracovávají anonymně a s jejich zpracováním není nutné souhlasit. Více informací o ochraně soukromí najdete zde: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Google Ads
Tyto webové stránky používají remarketing a publika pomocí Google Ads, což je reklamní služba společnosti Google Inc. umožňující mimo jiné personalizaci reklam na základě předchozích návštěv a chování, a tato služba třetí strany si může ukládat své vlastní cookies. Více informací o ochraně soukromí najdete zde: https://support.google.com/adwords/answer/2549116

YouTube
Na stránkách jsou vložená videa ze serveru YouTube společnosti Google a tato služba třetí strany si může ukládat své vlastní cookies. Více informací o ochraně soukromí najdete zde: https://support.google.com/youtube/answer/7671399

Odkazy na sociální sítě
Na stránkách jsou uvedeny hyperlinkové odkazy na prezentace LUKANA na různých sociálních sítích. Kliknutím na odkaz opouštíte web a režim prohlížení a ochrany osobních údajů tohoto webu.

Údaje zpracované přes další nabízené služby

Kontaktní formulář
Když se na nás obrátíte pomocí kontaktního formuláře, ukládáme vámi vyplněné jméno, e-mail a zprávu jen a pouze za účelem odpovědi na váš dotaz.

Přímý kontakt – Facebook zpráva
Když se na nás obrátíte prostřednictvím zprávy stránce na síti Facebook na adrese https://facebook.com/LukanaCZ, ukládáme vámi veřejně poskytnuté údaje Facebooku a údaje, které nám dobrovolně poskytnete v rámci chatu.

Přímý kontakt – telefon, e-mail
Když se na nás obrátíte prostřednictvím uvedeného telefonu nebo e-mailu, ukládáme údaje, které nám dobrovolně poskytnete v rámci hovoru nebo elektronické komunikace, např. jméno, telefon a e-mail.

Newsletter
Když máte zájem o odebírání Lukanovinek, které vám přinesou nejnovější informace o našich akcích, produktech, novinkách, receptech, slevách atd., pomocí subscribe formuláře umístěného na webu www.lukana.cz a Facebooku na adrese https://www.facebook.com/LukanaCZ/app/100265896690345/ ukládáme vámi vyplněný e-mail, křestní jméno a příjmení a volitelně přidané datum narozenin. Newsletter posíláme prostřednictvím služby MailChimp a odběr můžete kdykoliv zrušit pomocí odkazů na konci e-mailu.

Vaše práva

V souvislosti se zpracováváním osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup – napište nám a my vám pošleme, jaká údaje o vás máme

právo na opravu – napište nám, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu

právo na výmaz – pokud si nepřejete, aby vaše osobní údaje byly dále zpracovávány, ozvěte se nám a my se o to postaráme

právo na omezení zpracování – pokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, dejte nám vědět a my to zařídíme

právo na převoditelnost osobních údajů – napište nám a my vám zašleme vaše osobní údaje, které zpracováváme, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu

odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět

právo vznést námitku – pokud chcete vznést námitku proti zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu nebo profilování, kontaktujte nás prosím

právo podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem, nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu

Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) – účinné od 25. května 2018

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017